Előfizetői tartalom

Megszólalt Karácsony Gergely a kormányülés után

Portfolio
Karácsony Gergely főpolgármester és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter közös sajtótájékoztatót tartott azt követően, hogy az új főpolgármester részt vett a mai kormányülésen. Karácsony szerint habár lesznek viták, de együtt fognak tudni működni a kormánnyal. Karácsony lát lehetőséget, hogy a kormányt szövetségként meg tudják nyerni a programjának végrehajtásához. Beszélt az atlétikai stadion építéséről és a Városligetről is.

Karácsony Gergely főpolgármester a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy közös céljuk a kormánnyal, hogy Budapest fejlődjön. A kormányülésen való első találkozás elindította azt a munkafolyamatot, hogy együttműködés legyen a kormány és Budapest vezetése között. Karácsony szeretne intézményesült együttműködést a kormánnyal, ezzel kapcsolatban a kabinet a már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés