Előfizetői tartalom

90 ezer magyar középiskolás menne el külföldi nyelvtanfolyamra

Portfolio
A programban részvételre jogosult magyar középiskolások mintegy kétharmada jelezte már, hogy részt venne a kéthetes külföldi nyelvi kurzusokon — jelezte a Magyar Nemzetnek Bartos Mónika, a külföldi nyelvi kurzusokért felelős miniszteri biztos. A jelek szerint a diákok a csoportos kiutazást preferálják, és legtöbben az Egyesült Királyságba mennének. A részletes pályázati felhívás és a nyelviskolák képzési kínálata november 30-tól lesz elérhető.

A miniszteri biztos által a lappal megosztott első eredmények az előzetes igényfelmérésről: A középiskolák 9. és 11. évfolyamos diákjai lesznek jogosultak minden évben a kéthetes külföldi nyelvtanfolyamon részvételre és így most 140 ezer a jogosult tanulók száma. Közülük 90 ezren már jelezték, hogy szeretnének élni a kormány által támogatott lehetőséggel Az október...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés