Előfizetői tartalom

Mindenkit lepipál a magyar gazdaság, egész Európa a hátunkat nézi

Portfolio
Ismét az Európai Unió élén áll a magyar gazdaság növekedése, később legfeljebb Írország előzhet még meg, vagyis majdnem biztos, hogy beigazolódik Varga Mihály optimista várakozása, és a dobogón leszünk. Egyébként egész Európából kedvező hírek érkeztek, sehol nem zsugorodott a gazdaság a harmadik negyedévben, így talán enyhülnek a recessziós félelmek.

A második negyedévben sokáig vezette az európai rangsort a magyar gazdaság növekedése, aztán végül Írország beelőzött, mely később publikálta csak az adatot. Egyelőre hasonló a helyzet a harmadik negyedéves adatok tekintetében is: az Eurostat által publikált húsz tagállam között éves összevetésben a magyar 4,8%-os növekedés magasan veri a teljes mezőnyt. Rajtunk kívül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés