Előfizetői tartalom

Elkaszálta Brüsszel Magyarországot

Portfolio
Tovább zajlik az újfajta költségvetési eljárás Magyarország ellen, amit másfél évvel ezelőtt indított az Európai Bizottság, amiért a magyar kormány idén nem közelített megfelelő tempóban az előírt költségvetési hiánycélhoz. Ha viszont minden a kormány tervei szerint valósul meg 2020-ban, akkor rendben lesz a magyar büdzsé, brüsszeli szemmel is.

Az Európai Bizottság a mai napon közzétette az euróövezeti tagállamok 2020. évi költségvetésiterv-javaslatairól szóló véleményét és egyúttal további ajánlásokat fogalmazott meg Magyarország és Románia számára a jelentős eltérési eljárás keretében. Ennek az eszköznek a segítségével figyelmeztetést lehet küldeni azoknak a tagállamoknak, melyek jelentős mértékben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés