Előfizetői tartalom

Tényleg őrületes autóval rukkolt elő a Tesla - A Cybertruck nagyon fájhat a riválisoknak

Ma hajnalban a Tesla korábbi ígéretével összhangban bemutatta legújabb modelljét, a Cybertruckot, amely a pickup szegmensben versenyez majd. Az esemény abban az értelemben nem tartogatott nagy meglepetéseket, hogy Elon Musk gyakorlatilag leszállította azt a járművet, amelyet a korábbi híradásokban, elejtett félmondatokban ígért: egy meghökkentő külsejű, elképesztő műszaki paraméterekkel rendelkező szörnyeteget, amely komoly fejfájást okozhat majd a konkurenciának. A Tesla modell-offenzívája ugyanis egy olyan szegmensben folytatódhat, amely valóságos aranybányát jelentett számos autógyártónak az utóbbi években.

Elon Musk nem árult zsákbamacskát, a Tesla vezére rendkívüli, megosztó külsejű járművet ígért a világnak és ma hajnalban be is mutatta, pontosan mire gondolt ez alatt. A Los Angelesben debütált Cybertruck, amelyet az 1977-es James Bond filmben szereplő Lotus S1 Espirit ihletett, tényleg olyan, mintha egy sci-fi filmből került volna elő. De nem csak a külső megjelenése rendkívüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés