Előfizetői tartalom

Íme három érdekes lista a világ legveszélyesebb országairól

Portfolio
Idén 11. alkalommal adta ki az International SOS az utazási kockázattérképet, melyen a szervezet meghatározza, hogy egészségügyi, személybiztonsági és közlekedésbiztonsági szempontból egyes országok mennyire veszélyesek. Személybiztonsági szempontból elsősorban háborús övezetek jelentenek kockázatot, míg egészségügyi és útbiztonsági szempontból elsősorban az afrikai országokban nem számíthatunk túl sok jóra. Magyarország egyébként mind biztonsági, mind egészségügyi szempontból elég előkelő értékelést kapott a szervezettől.

Az International SOS sok más szervezettel ellentétben nem írt külön listát arról, hogy mely országok a legveszélyesebbek, helyette egy világtérképen eltérő színezettel jelöli azokat a helyeket, ahol a legnagyobb esélye van egy turistának, hogy bajba kerül. Három kategóriát határozott meg az intézmény, melyben eltérő kockázati kategóriákba gyűjtötték az országokat:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái