Előfizetői tartalom

Horváth Ildikó: Az új dohánytermékek gyilkolnak

Portfolio
Az egészségfejlesztés fontosságáról tartott előadást a Semmelweis Egyetem Hatékony Egészségfejlesztési Konferenciáján Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár. Előadását követően kérdésre válaszolva kifejtette véleményét a hevített dohánytermékekről, amely Magyarországon is terjed. Figyelmeztető üzenetet fogalmazott meg.

Horváth Ildikóhoz úgy szólt a kérdés, hogyan értékeli az államtitkárság, mi a helyzet az új típusú dohánytermékekkel, azon belül is a hevített dohánytermékekkel kapcsolatban. Válaszában kiemelte: Magyarországon a jogrend jól védi az embereket és a fiatalokat, a dohánytermékek szabályozása alá kerültek ezek a termékek is. Azt ugyanakkor elismerte, hogy nehéz felügyelni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés