Előfizetői tartalom

A SET Group lock-up megállapodást kötött

Portfolio
A társaság a 2019. november 20. napján közzétett közgyűlési előterjesztésekben tájékoztatta a befektetőket arról, hogy a J.G. Sunflower Kft. nyilatkozatában vállalta azt, hogy a SET Groupban fennálló részesedése nem csökken 10 százalék alá a 2019. december 11. napján közgyűlés elé kerülő tőkeemelés megvalósulását követően sem. A J.G.Sunflower Kft. jelenleg a kibocsátott részvények 18,66 százalékát tulajdonolja.

A fentiekben bemutatottakra tekintettel a SET Group a mai napon lekötési (lock-up)megállapodást írt alá a J.G. Sunflower Kft.-vel a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztatás szerint. A szerződés értelmében a részvényes vállalta, hogy az általa tulajdonolt részvényekből 7.150.000,- darab részvény vonatkozásában nem köt átruházási megállapodást harmadik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés