FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Kimondták: nem elég még több pénzt adni a családoknak, hogy több gyerek szülessen

Portfolio
Az állami támogatások ellenére a gyermekvállalás elsősorban egyéni, lelki döntés, viszont a feltételek megteremtéséhez szükség van további kormányzati lépésekre – hangzott el egy hétfői könyvbemutatón. A további lépésekkel kapcsolatban pedig a tanulmánykötet szerzőinek konkrét javaslataik is vannak, mint például a főállású szülőség intézményének bevezetése vagy a nyugdíjrendszer újragondolása.

Nem elég pénzt adni Hétfőn mutatták be Budapesten a Gyermek- és Családbarát Alkotóműhely és a Magyar Közgazdasági Társaság rendezvényén a „Jövőnk a gyermek” című tanulmánykötetet, mely a demográfiai folyamatokkal, és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik. A kötet szerzői és szerkesztői konkrét javaslatokat is megfogalmaztak. Tudjuk, hogy az állami családpolitika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés