Előfizetői tartalom

2020-as hosszú hétvégék és ünnepnapok: itt a legfontosabb táblázat

Portfolio
A karácsonyt és a húsvétot leszámítva csak augusztus 20-a körül lesz négynapos hétvége 2020-ban - ezt észben tartják azok, akik már most tervezik a jövő évi munkarendjüket. A mai, szombati ledolgozós nap jó apropó arra, hogy számba vegyük a jövőre várható ünnepi napokat, hosszú hétvégéket, rendkívüli munkanapokat.

A Munka törvénykönyve alapján minden évben a pénzügyminiszter határozza meg a munkaszüneti napok körüli munkarendet. A 2020-as munkaszüneti napokkal kapcsolatos rendelet már júniusban megjelent a közlönyben, azonban 2019 év végén újra aktuális lehet a jövő évi munkarend megtervezése miatt. A RENDELET ALAPJÁN AUGUSZTUS 21. PÉNTEK LESZ PIHENŐNAP, ILLETVE DECEMBER 24. CSÜTÖRTÖK....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés