FONTOS Nincs megállás, tovább vágta a kamatot az MNB!
 
Előfizetői tartalom

Küszöbön a karácsony, de a jegybankoknak maradt még dobásuk

Portfolio
A hét hangulatát ismét a jegybanki kamatdöntések határozzák meg, számunkra egyértelműen az MNB Monetáris Tanácsának lépése lesz meghatározó, ráadásul friss inflációs jelentés is érkezik. Közben viszont Japánban, Kínában és az Egyesült Királyságban is az év utolsó jegybanki lépései jönnek, a Bank of England esetében a múlt heti parlamenti választás és a sínen lévő Brexit befolyásolhatja a döntéshozókat.

Magyar szempontból csendesen indul a hét, hétfőn semmilyen említésre méltó adat nem jelenik meg. Külföldön viszont záporoznak majd az adatok, a kínai ipar és kiskereskedelem statisztikája a negyedik negyedéves növekedés szempontjából lesz kulcsfontosságú, majd délelőtt európai, délután pedig amerikai beszerzési menedzserindexek jelennek meg. Ez elsősorban abból a szempontból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés