Előfizetői tartalom

Kimutatták: az e-cigaretta káros!

MTI
Az elektromos cigaretta jelentősen növeli a krónikus tüdőbetegségek, mint az asztma, a bronchitisz és a krónikus obstruktív tüdőbetegség kockázatát a Kaliforniai Egyetem tudósainak új tanulmánya szerint, amely az első hosszú távú vizsgálat az e-cigaretta és a légzőszervi betegségek közötti kapcsolatról az Egyesült Államok teljes lakosságának reprezentatív adatai alapján.

A kutatók azt is kimutatták, hogy azoknál, akik e-cigarettát használnak és dohányoznak is - ami a felnőtt e-cigarettázók körében igen gyakori -, még nagyobb az ilyen kockázat azokhoz képest, aki csak az egyik terméket szívják.    Az American Journal of Preventive Medicine című tudományos folyóiratban bemutatott tanulmány 2013 és 2016 között újonnan diagnosztizált tüdőbetegek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés