Előfizetői tartalom

Most már mobilon is csekkolhatod, mennyit kell sorban állnod a kormányablakoknál

MTI
Bemutatták a kormányablak legújabb mobilapplikációs fejlesztését, amely a közeli kormányablakoknál várható várakozási időről tájékoztatja a felhasználókat - mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán. A hoszú sorok tehát maradnak, de legalább azt megmutatják, hogy mennyit kell várnunk.

Az applikáció lényegében egy térkép, ahol a felhasználó látja, hogy hol van a közelében kormányablak, és az intézendő ügytípus kiválasztása után azt is megtudja, hogy milyen gyorsan tudja elintézni ügyét a környékbeli kormányablakoknál. Az applikáció a legmegfelelőbb kormányablak kiválasztása után útvonaltervezést is végez - jegyezte meg.Elmondta: az Android...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés