Előfizetői tartalom

Duplázza a brit kormány a gyorsított letelepedést kínáló intézmények számát

MTI
|
Portfolio
Csaknem a kétszeresére emeli a brit kormány azoknak az elsősorban tudományos, egészségügyi és ipari kutatással foglalkozó szervezeteknek a számát, amelyek a jövőben jogosultak lesznek magasan képzett külföldi szakemberek toborzására gyorsított letelepedési és munkavállalási eljárás felajánlásával - közölte hétfőn Priti Patel brit belügyminiszter.

A bejelentés szerint a kormány 120 intézetet jogosít fel arra, hogy könnyített elbírálási feltétetek meghirdetésével ajánljanak állásokat, kutatási programokat külföldi szakembereknek. Jelenleg 62 szervezet jogosult erre, köztük olyan intézmények, mint a brit tudományos akadémia szerepét betöltő Royal Society, a két legnagyobb brit rák- és szívgyógyászati alapítvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés