Előfizetői tartalom

Elmarad az amerikai megtorló csapás, oldódni látszik a feszültség

Portfolio
Katonai csapással válaszolt Irán az Egyesült Államoknak Kászim Szulejmáni tábornok megölésére; szerda hajnalban több mint egy tucat ballisztikus rakétát lőttek ki két amerikaiak által használt bázisra Irakban. Donald Trump este nyilatkozott az eseményekkel kapcsolatban. Beszédében katonai megtorló csapást nem helyezett kilátásba, "csak" gazdasági szankciókat ígér Irán ellen. A beszédet követően az S&P 500 index új történelmi csúcsra ment, az olaj árfolyama viszont beszakadt.

2020. január 08. 20:27 Megosztás Csütörtök reggel találkozik a honvédelmi bizottság Csütörtök reggel a Honvédelmi Minisztériumban kapnak tájékoztatást az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának tagjai - az iráni-amerikai viszályra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés