Előfizetői tartalom

Irán rakétacsapást mért az amerikaiak két iraki támaszpontjára

MTI
|
Portfolio
Irán rakétákat lőtt ki szerda hajnalban az amerikai erők által használt Ain al-Aszad iraki légitámaszpontra, megtorlásul amiért Washington egy dróncsapásban megölte az iráni Forradalmi Gárda egyik tábornokát, egyúttal figyelmeztette az Egyesült Államokat és minden régióbeli szövetségeseit, hogy ne próbálják az iráni támadást megtorolni.

Irán rakétákat lőtt ki az amerikai erők által használt al-Aszad iraki légitámaszpontra szerda hajnalban, néhány órával az amerikai dróncsapásban megölt iráni parancsnok temetése után. A Mehr iráni hírügynökség közölte, hogy a támaszpontra az iráni Forradalmi Gárda mért csapást. Donald Trump amerikai elnök szorosan figyelemmel követi az iráni légicsapás fejleményeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés