Előfizetői tartalom

Londonba repülnek a legtöbben a budapesti reptérről

Portfolio
2019 új rekordot hozott a Budapest Airportnak: tavaly, a repülőtér történetében először több mint 16 millió utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Az év során 33 új járatot köszöntött a Budapest Airport, a fel-és leszállások száma pedig meghaladta a 122 ezret. A repülőtéren 135 ezer tonna légi teheráru fordult meg, a legnépszerűbb úti cél pedig továbbra is London. 

Utasforgalom A Budapest Airport 2019-ben összesen 16 173 489 induló és érkező utast kezelt, 8,8 százalékos forgalomnövekedést regisztrálva az előző évhez képest, ami felülmúlja az európai repterek 4 százalékos átlagát. A forgalomnövekedés mértéke így az elmúlt öt évben elérte a 64 százalékot – derül ki a Budapest Airport közleményéből. Célállomások, új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés