Előfizetői tartalom

így növeld a céged profitját: a körforgásos gazdaság új lehetőségei

Portfolio
Elkészült a körforgásos gazdaság hazai helyzetéről szóló kiadvány, amely a több mint egy éve alakult Körforgásos Gazdaság Platform által végzett felmérés eredményeit tartalmazza. A válaszadók szerint a körforgásos gazdaságra való áttérést leginkább segítő tényezők között az állami ösztönzőkön túl, a jó gyakorlatok megismerése is jelentős szerephez kell, hogy jusson.

A Körforgásos Gazdaság Platform a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) szakmai vezetésével és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. szakmai támogatásával készített felmérést készített a gazdaság hazai potenciáljáról. A kutatás célja a legfontosabb kihívások azonosítása és a már megvalósult üzleti megoldások feltérképezése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés