Előfizetői tartalom

Anthony Radev: neves oktatókat csábítana Budapestre a Corvinus Egyetem

Portfolio
Anthony Radev, a Budapesti Corvinus Egyetem elnöke az Inforádió Aréna című műsorában beszélt arról, hogy neves külföldi oktatókat csábítana Budapestre az egyetem, emellett számos más változás is életbe lép annak érdekében, hogy minél színvonalasabb oktatást tudjanak biztosítani. Ez ugyanakkor együtt járhat a tandíj jelentős emelkedésével.

Anthony Radev az Aréna című műsorban többek között az alábbiakat mondta el a Corvinus terveiről: Jelentősen átalakul az oktatási portfólió, megszűnnek a karok az egyetemen belül. Szeretnének új szakokat indítani, mint az adattudomány, a viselkedéstudomány, valamint a társadalomtudományok általános képzését, a filozófia közgazdaságtant. Az egyetem céljának tekinti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés