Előfizetői tartalom

Varga Mihály: még háromszázezer embert be lehet vonni a magyar munkaerőpiacra

Portfolio
A kormány újabb szerkezetátalakító, beruházás- és foglalkoztatás-ösztönző, adócsökkentő, az otthonteremtést és a lakásfelújításokat támogató lépésekre készül – mondta el Varga Mihály a Magyar Hírlapnak adott interjújában. A pénzügyminiszter elárulta azt is, hogy óvatosan optimista várakozásai szerint, a tavalyihoz hasonlóan az idei is jó éve lesz a magyar gazdaságnak.

A Magyar Hírlap szombati számában nagy terjedelmű interjú jelent meg Varga Mihály pénzügyminiszterrel, aki többek között az alábbi fontos kijelentéseket tette: Úgy látjuk, a világgazdaság három százalék körüli mértékben növekedni tud az idén, az azonban lehangoló, hogy az Európai Unió egésze csak 1,4 százalék körül. Vagyis a külső környezet összességében nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés