Előfizetői tartalom

Titokzatos megállapodás: elkottyinthatta magát az Európai Bizottság elnöke

MTI
Értetlenséget váltott ki csütörtökön Brüsszelben Ursula Von der Leyen európai bizottsági elnök a davosi gazdasági világfórumon tett nyilatkozata, miszerint "néhány héten belül" létrejön egy kereskedelmi megállapodás az EU és az Egyesült Államok között. Pozitív jelzésnek értékelte viszont az Egyesült Államok és az Európai Bizottság elnökeinek találkozóját Christine Lagarde, az EKB elnöke.

Bernd Lange az Európai Parlament képviselője és a nemzetközi kereskedelemmel foglalkozó bizottság elnöke szerint sem ők, sem a Bizottság magas pozícióban lévő illetékesei sem tudják értelmezni Von der Leyen bejelentését. Egy nagy európai államot képviselő diplomata szerint senki sem tud a tervről semmit, bár a Bizottság tervez egy új intézkedési csomagot az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés