Előfizetői tartalom

Jön a nagy esemény, ami még az amerikai egészségügyet is felforgatja

Portfolio
A novemberi amerikai elnökválasztásig fennmaradhat az egészségbiztosítás, valamint a gyógyszerárazás körüli politikai zaj. Az egészségügyi szektor azonban ennél a két alágazatnál lényegesen szélesebb befektetési palettát kínál, éppen emiatt lehetnek még vonzó sztorik ezen a területen – vélekednek a Fidelity Global alapkezelő szakemberei, akik legutóbbi elemzésükben azt a kérdést járták körül, hogy az elnökválasztás és az addig tartó politikai csatározás milyen lehetséges következményekkel járhat az amerikai egészségügy számára.

Az amerikai elnökválasztási csata részben az egészségügyi terepen zajlik. Annak ellenére, hogy a megmérettetés idén novemberben lesz, a politikai adok-kapok és üzengetés ezen a téren már tavaly február óta tart. Mindez nem véletlen, ugyanis az amerikaiak költik messze a legtöbbet az egészségügyre, a GDP arányában 18%-ot, valamint  2019-re pedig az amerikai választók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés