FONTOS Itt a friss GDP-adat, már nem stagnál a magyar gazdaság!
 
Előfizetői tartalom

Három újabb koronavírusos fertőzést jelentettek be Bajorországban

Portfolio
Három további ember fertőződött meg koronavírussal a dél-németországi tartományban - jelentette be a bajor egészségügyi miniszter. A Reuters egyelőre nem közölte, hogy az esetnek köze van-e a már bejelentett korábbi esethez, ami azért váltott ki nagy figyelmet, mert a beteg nem Kínában kapta meg a vírust, hanem már Németországban. Frissítés: a 3 újabb eset ugyanannál a cégnél történt, ahol az első fertőzést regisztrálták. A vállalat 40 alkalmazottját szerdán alaposan megvizsgálják.

A 33 éves német férfi ma délelőtt bejelentett megbetegedése lehetett az első olyan eset, amikor a vírus Kínán kívül terjed emberről emberre. Őt egy kínai kolleganője fertőzhette meg, aki részt vett egy továbbképzésen a vállalat központjában, a München melletti Stockdorfban január 19-től 22-ig. A sanghaji nő szervezetében hazatérése után, január 26-án mutatták ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés