Előfizetői tartalom

Cégek, figyelem: fontos változás történt a munkásszálló építési támogatásnál

Portfolio
Lényeges ponton módosult a “Munkásszállások kialakítása” című, az Innovációs és Technológiai Minisztérium által kiírt magyar támogatási program, hiszen az idei évtől a nem önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok is létesíthetnek olyan munkásszállást, amelyben nem csak saját, hanem más munkaadónál munkaviszonyban lévő munkavállaló elszállásolását vállalják – hívja fel ügyfelei figyelmét a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. A Glósz és Társa Kft. összesítése részletesen bemutatja, hogy kik és milyen feltételek mentén indulhatnak a legalább 80 férőhely létrehozását célzó pályázaton.

Mik a főbb keretek? Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a napokban tette közzé azt, hogy idén milyen feltételek mentén nyújt támogatást a munkásszállások kialakítására és felújítására. Eszerint a támogatást továbbra is legalább 80 fő elszállásolására alkalmas (I. vagy II. kategóriájú) munkásszállások kialakítására lehet igényelni, a támogatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés