Előfizetői tartalom

Palkovics László: a Semmelweis Egyetemet is elérheti a Corvinus-modell

Portfolio
Nem veszi át az Innovációs és Technológiai Minisztérium az általános és középfokú oktatási intézmények felügyeletét a humánerőforrás tárcától, azt viszont tervezi, hogy a Covinus Egyetem alapítványi struktúrában való működtetési modelljét megvizsgálják a Semmelweis Egyetem esetén is – jelezte Palkovics László a Népszavának adott interjúban.

Az innovációs és technológiai miniszter által mondott fontosabb üzenetek: Azért nem tervezi átvenni az ITM a humántárcától az alap- és középfokú oktatási intézmények felügyeletét, mert ezek a szociális területhez is jobban kapcsolódnak, míg a szakképzés és a felsőoktatás átvétele esetén az volt a logika, hogy ezek az iskolarendszer azon elemei, amelyek közvetlenül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés