FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Brüsszelben és Rómában tárgyal hétfőn Orbán Viktor

MTI
Orbán Viktor Brüsszelbe, majd Rómába utazik, ahol az EU legfőbb intézményeinek vezetőivel, illetőleg az olasz miniszterelnökkel az Európa előtt álló kihívásokról, aktuális európai politikai kérdésekről tanácskozik - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár vasárnap.

A magyar miniszterelnök hétfő délelőtt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével tárgyal, majd Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével folytat megbeszélést. Utóbbi találkozóra szóló meghívást csak pénteken délután hozták nyilvánosságra, és ezt követően szombaton Orbán Viktor azt is jelezte egy portugáliai konferencián, hogy nem tervezi a Fidesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés