Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek Franciaországba a Vuhanból kimenekített magyarok

Portfolio
Terjed az új kínai koronavírus, napról napra egyre több megbetegedésről számolnak be a hatóságok és folyamatosan emelkedik a halálos áldozatok száma. Amerikában, Ausztráliában és több európai országban is megjelent már a fertőzés, ezt látva az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi közegészségügyi vészhelyzetet hirdetett a héten. A gazdasági hatások is érzékelhetők, elkezdtek szakadozni a globális ellátási láncok, a részvénypiacok pedig eladói nyomás alá kerültek.

2020. február 02. 19:46 Megosztás Koronavírus: nincs ok a pánikra az Egyesült Államokban Az Egyesült Államokban nincs ok a pánikra a koronavírus miatt - jelentette ki Robert O'Brien amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó vasárnap a CBS televízió szokásos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés