Előfizetői tartalom

Térképen mutatjuk a koronavírus terjedését - Mennyire kell félnünk?

Portfolio
Kínában napról napra növekszik a koronavírusos megbetegedések száma, azonban a legtöbben továbbra is a vírus gócpontjában, Hupej tartományban kapják el a fertőzést. Megnéztük, hogy Kínán belül az egyes régiókban milyen halálozási rátákat produkál a koronavírus. Hangsúlyozzuk: nem vagyunk orvosok, csak az adatok alapján próbáljuk meg körül járni, hogy milyen hatásai lehetnek a koronavírusnak.

Hupej tartomány a legérintettebb a koronavírus-járványban, ahol már több mint 11 ezer megerősített megbetegedést regisztráltak. A Hupeihez közeli, dél-kelet kínai tartományok számítanak még a leginkább érintett területeknek, ahogy egyes tartományokban többszáz megbetegedést erősítettek meg. Habár a legtöbb hírdadásban azt láthatjuk, hogy 1-2% közötti a halálozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés