Előfizetői tartalom

Brexit: máris egymásnak feszültek a felek, nagyot esett a font

Portfolio
Új elemet is bemondott az EU-brit kereskedelmi megállapodás feltételeként tegnapi beszédében Michel Barnier uniós Brexit-ügyi főtárgyaló, miközben Boris Johnson brit kormányfő a megállapodás nélküli brit kizuhanás forgatókönyvét is belengette beszédében – mindez pedig elég volt ahhoz, hogy szokatlanul nagyot essen a font az EU-ból való kilépés első munkanapján.

Íme a főbb vitás pontok Hétfőn nagyjából egy időben tartotta nemzetközi sajtótájékoztatóját Brüsszelben Michel Barnier és Boris Johnson, és nagyjából az eddig is mondott feltételeket szabták ahhoz, hogy az év végéig megkötendő átfogó kereskedelmi megállapodás létre tudjon jönni. Voltak azért új elemek is a beszédekben. A Bruxinfo összefoglalójának főbb pontjai:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés