Előfizetői tartalom

Koronavírus: holnap és pénteken nagyon figyelik a hazatért magyarokat

Portfolio
|
MTI
Kedd éjjelig már 492 fő hunyt el a koronavírus következtében és több mint 24 ezer fertőzöttet tartanak nyilván. A vírus Kínán belül továbbra is látványosan terjed, de az erőfeszítések első halvány jelei már megmutatkoznak a számokban. Közben kiderült, hogy 3 magyar dolgozó van azon a hajón, amelyet karanténban tartanak Japán partjainál, a hétvégén Vuhanból hazatért 7 magyart pedig a lappangási idő miatt holnap és pénteken kiemelten figyelik. A WHO cáfolta, hogy megtalálták volna a koronavírus ellenszerét, a kínai elnök pedig azt mondta: a járvány kritikus pontjához értek és hathatós jogi fellépést is ígért.

2020. február 05. 19:19 Megosztás Koronavírus: már 900 utast szűrtek meg a budapesti reptéren A Liszt Ferenc repülőtéren eddig csaknem 900 olyan utas szűrését végezték el a koronavírus-járvány miatt, aki közvetlen járattal érkezett Kínából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés