Előfizetői tartalom

Parragh László a koronavírusról: az a nagy szerencsénk, hogy Kína messze van

Portfolio
A magyar vállalatokra egyelőre mérsékelt hatása van annak, hogy Kína legtöbb tartományában leállt a termelés – mondta a Portfolio-nak Parragh László, az MKIK elnöke. Ugyanakkor szerinte nem lenne meglepő, ha a koronavírus már most is negatívan érintene egyes magyar cégeket. A vállalatok készletei egy ideig kitartanak, de minél tovább tart a járvány, annál nagyobb az esélye annak, hogy hazai gyárakban is leáll a termelés. Az a szerencsénk, hogy Kína messze van, így a beszállítói lánc is hosszabb, ezért a vállalatok is nagyobb készlettel rendelkeznek, mint a közeli desztinációk esetében.

Smart Logistics 2020 A legforróbb áruszállítási, csomagolási és raktározási témákkal foglalkozunk a Portfolio április 29-ei Smart Logistics konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés „A magyar turizmusra már most erőteljes hatása van a kínai koronavírusnak, és minél tovább tart...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái