Előfizetői tartalom

Koronavírus: a friss adatok értékelése

Portfolio
A halálozások napi esetszáma nő, és a súlyos állapotban lévők köre is gyorsuló ütemben bővül, ám eközben a friss megbetegedések száma kissé csökken. Azt még korai lenne kijelenteni, hogy enyhül a vírus terjedése. A számok azt sugallják, hogy holnapra összességében több áldozatot szed a koronavírus, mint amennyit a SARS szedett szűk egy év alatt.

Halálozások Egy nap alatt újabb 86 ember halálát okozta Kínában az új koronavírus, ez eddig a legnagyobb napi esetszám, vagyis továbbra is gyorsuló ütemben szedi áldozatait a járvány. Péntekre 722-re emelkedett a halottak száma. A SARS vírusban 774-en haltak meg. A tendencia, illetve a részletesebb adatok alapján sajnos biztosra vehetjük, hogy vasárnapra már több áldozatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés