FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Tovább nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma Franciaországban

MTI
|
Portfolio
Egy nap alatt újabb 86 ember halálát okozta pénteken Kínában az új koronavírus okozta tüdőgyulladás, ezzel 722-re emelkedett a járvány eddigi halálos áldozatainak száma - közölte szombaton a kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság. Nem csak Kínában terjed a koronavírus, Japánban, a Jokohama partjainál karanténba zárt óceánjárón újabb három embernél mutatták ki a jelenlétét, így 64-re nőtt a fertőzöttek száma a hajón. Jól van viszont az a hét magyar állampolgár, akit a Dél-pesti Centrumkórházban helyeztek karanténba a koronavírus miatt.

2020. február 08. 13:51 Megosztás Újabb öt megbetegedéssel 11-re emelkedett a fertőzöttek száma Franciaországban Öt újabb, az új koronavírussal fertőzött beteget, négy felnőttet és egy gyereket találtak Franciaországban, de az állapotuk nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés