Előfizetői tartalom

Ijesztő forgatókönyvek jelentek meg – Lépéskényszerben az autóipar, hogy elkerülje a legrosszabbat

Az új koronavírus váratlan megjelenésé már eddig is komoly nehézségeket okozott számos autóipari szereplőnek. Az elmúlt néhány napban ráadásul egészen ijesztő forgatókönyvek is megjelentek azzal kapcsolatban, hogy a járvány gyors terjedése milyen hatással lehet a kínai autógyártásra és az új autók értékesítésére, illetve mekkora zavarok keletkezhetnek a globális ellátási láncban. Az autógyártók és beszállítóik lépéskényszerbe kerültek, muszáj lesz minél gyorsabban újraindítaniuk a termelést, ha úrrá akarnak lenni a kialakult helyzeten.

Portfolio-MAGE Járműipar 2020 Érdekli, hogy mi a véleménye a külföldi és a hazai szakembereknek a globális és a magyar járműipar legnagyobb kihívásairól és az azokra adható legjobb válaszokról, megoldásokról? Jelentkezzen itt még ma a Járműipar 2020 konferenciára, early bird áron: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés