Előfizetői tartalom

Térképen a koronavírus terjedése - Nem csak a járvány gócpontjában halálos a fertőzés

Portfolio
Hupej tartományban már közel 30 ezer koronavírusos megbetegedést regisztráltak, miközben Kínában már 40 ezer felett jár az összes megerősített megbetegedések száma. A friss adatok alapján továbbra is a járvány gócpontjában a legmagasabb a halálozási ráta, de néhány régióban romlott a helyzet egy hét alatt. Itt azonban sok esetben alacsonyak az esetszámok. Jó hír, hogy néhány fertőzöttnek számító régióban 1 százalék alatti a halálozási ráta.

Hupej tartományban – ott is elsősorban a tartomány székhelyében, Vuhanban – terjed a leggyorsabban a koronavírus, azonban mostanra az ország több tartományában is 1000 fölé került a regisztrált megbetegedések száma. Habár az új megbetegedések száma lassabban növekszik az elmúlt napokban, mint korábban, a napi halálesetek száma egyelőre még emelkedőben van. Hupej...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés