Előfizetői tartalom

Elkezdődött a BKV-sztrájk előkészítése

Portfolio
Eredménytelenül zárult a BKV-nál február 14-én – múlt hét pénteken – a sztrájk előszobájának számító kollektív munkaügyi vita első fordulója. A cég vezérigazgatója változatlanul 8 százalékot ajánlott, így a szakszervezetek is kitartottak a 15 százalékos követelés mellett. Folytatás holnap, február 18-án. A sztrájk előkészítése megkezdődött - olvasható az Egységes Közlekedési Szakszervezet közleményében.

Napokon belül megalakulhat a sztrájkbizottság a BKV-nál, amennyiben holnap – február 18-án –, a kollektív munkaügyi vita második fordulóján sem születik megállapodás a béremelésről. A múlt hét utolsó munkanapján tartott első forduló eredménytelenül zárult, a cég vezérigazgatója, Bolla Tibor ugyanis változatlanul a kezdeti 8 százalékot ajánlotta – ötödik alkalommal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés