Gazdaság

40 milliárdos kerettel folytatódik a napokban a Magyar Falu Program

Portfolio
Egymás után két kormányhatározat is megjelent a legfrissebb Magyar Közlönyben, amelyek lényege, hogy február 20-ig ki kell dolgozni a Magyar Falu Programban idénre rendelkezésre álló 40 milliárdos keret pályázati felhívásait és folyamatosan meg kell azokat hirdetni, március 15-ig pedig ki kell írni a vidéki mellékúthálózat üzemezett felújításához kötődő feltételes közbeszerzési eljárásokat is.

A 23. Magyar Közlönyben található egyik kormányhatározat február 20-i határidővel írja elő az érintetteknek azt, hogy a költségvetés megfelelő sorában foglalt 40 milliárdos keretösszeg terhére ki kell dolgozni a Magyar Falu program pályázati felhívásait, majd azokat ütemezetten meg kell hirdetni. A határozat egyúttal azt is előírja, hogy a 40 milliárdos keret terhére, legfeljebb annak 5%-áig terjedő szolgáltatási ellenérték meghatározást is ki kell dolgoznia a pénzügyminiszternek.

Az ezt követő kormányhatározat a Magyar Falu Program keretében megvalósuló mellékúthálózatok felújításának ütemezett megvalósítására ad felhatalmazást, és így el kell készíteni az erről szóló előterjesztést. Másrészt az érintetteknek március 15-ig gondoskodniuk kell az  országos közúthálózatot érintő felújítások gördülékeny lebonyolítása érdekében szükséges – keretmegállapodás alapján történő – feltételes közbeszerzés kiírásáról.

Ola
New Yorki tőzsde
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. május 19.
Portfolio HR Revolution 2020
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Elemző / Vezető elemző

Elemző / Vezető elemző
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
országház országgyűlés parlament rendeleti kormányzás koronavírus veszélyhelyzet