Előfizetői tartalom

Keményen egymásnak estek Trump potenciális kihívói

MTI
Portfolio
Össztűz alá vették a demokrata előválasztási vitába tegnap bekapcsolódó Michael Bloomberget. A New York-i expolgármestert korábbi botrányaival támadták a riválisai, illetve nagy összegű kampányköltéseit is a szemére vetették. A milliárdos azonban még így is jól jöhetett ki a vitából, főleg annak tudatában, hogy az azonos potenciális szavazóbázissal rendelkező Joe Biden meglehetősen súlytalan volt. Érdekesség, hogy a demokrata előválasztásnak talán minden eddiginél nagyobb tétje van, a piacok ehhez képest eddig nem tulajdonítottak nagy jelentőséget neki.

New York korábbi polgármestere, a 63 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező Michael Bloomberg tegnap vett részt először a demokrata elnökjelöltek vitáján Las Vegasban. A milliárdos népszerűsége töretlenül nő, ami jórészt annak tudható be, hogy kampányában eddig 400 millió dollárt költött el. Az előválasztásokon egyébként eddig szintén nem vett részt, először majd...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái