Előfizetői tartalom

Kifordítanák a sarkából a világot Trump legesélyesebb ellenfelei

Portfolio
Egyelőre nem ismerjük az amerikai elnökválasztás demokrata jelöltjét, a versenyben levő jelöltenek azonban már ismerjük a programját. Az öt szóba jöhető jelölt külpolitikai programját látva azt mondhatjuk, hogy hárman közülük megfelelnek a klasszikus demokrata iskolának, ketten azonban (név szerint Bernie Sanders és Elizabeth Warren) gyökeresen megváltoztatnák a nemzetközi kereskedelmi rendszert.

Az amerikai demokraták előválasztási folyamatának közepén vagyunk, a nevadai megmérettetést épp ma tartják. Tegnapi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a Demokrata Párt korábban nem látott mértékben balra tolódott, és emiatt egy esetleges demokrata győzelem akár erőteljes korrekciót is hozhatna a részvényindexekben. A jelöltek programjait látva kijelenthető, hogy vannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés