koronavirus2
Gazdaság

Koronavírus: újabb szomszédos országban találtak fertőzöttet

Portfolio
MTI
Ausztriában, Horvátországban, Svájcban és immár Romániában is megjelent a koronavírus, mindegyik eset az olaszországi Lombardiához köthető. Olaszországban a mai 4 újabb esettel immár 11-re emelkedett a koronavírusban elhunytak száma. Közben Bécsben a fertőzés gyanújával kórházba került egy magyar nő. Tenerifén egy hotelben ütötte fel fejét a vírus, több száz embert vontak karantén alá, többek között magyarokat is. A WHO figyelmeztetést adott ki az országoknak, hogy készüljenek fel a járvány megfékezésére. Kedd estig egyébként már több mint 80 ezren fertőződtek meg a világon, és legalább 2700-an belehaltak a tüdőgyulladást okozó betegségbe.

Olaszország déli részén is találtak fertőzöttet

Eddig arról volt szó, hogy két észak-olasz régióban vannak fertőzöttek, de ma az is kiderült, hogy olaszország déli részén, a szicíliai Palermóban is megjelent a betegség, ugyanis egy fertőzött nő az észak-olaszországi Bergamóból odautazott. (MTI)

Már hat arab országban jelent meg a betegség

Már hat arab országban jelent meg a betegség, mind olyan emberek révén, akik Iránban jártak. Kuvait közölte kedden, hogy a fertőzöttek száma nyolcra nőtt az országban, közülük négy szaúdi, négy pedig bahreini. Az Egyesült Arab Emírségekben 13-ra nőtt a fertőzöttek száma, legtöbbjük járt Kínában.

Irak határozatlan időre meghosszabbította a beutazási tilalmat azok számára, akik Kínából vagy Iránból akarnak belépni az országba, és beutazási tilalmat rendelt el azokkal szemben, akik Thaiföldről, Dél-Koreából, Japánból, Olaszországból vagy Szingapúrból érkezve akarnak belépni az országba, akár közvetlenül, akár közvetve. A diplomaták, hivatalos küldöttségek tagjai és az iraki állampolgárok kivételek ezen intézkedések alól - közölte az egészségügyi minisztérium, amely egyúttal eltanácsolta az irakiakat attól, hogy ezekbe az országokba utazzanak. Irakban hétfőn jelent meg a betegség, kedden már öt fertőzöttről számoltak be a hatóságok.

Az Egyesült Arab Emírségek bejelentette, hogy az iráni esetek miatt határozatlan időre felfüggeszti az Iránba tartó járatait, kivéve a Teheránba tartókat. Az emírségeken kívül már csak Katar indít közvetlen légi járatokat Iránba. Iránban keddre 15-re nőtt a halálos áldozatok száma, és 61-en fertőződtek meg bizonyosan, miközben a fertőzésgyanús esetek száma mintegy 900. (MTI)

Még két hónap (kényszer)szünetet kapnak a diákok

Hongkongban bejelentették, hogy az iskolák legkorábban csak április 20-án nyitnak ki újra a járvány miatt - az utóbbi egy hónapban már harmadszor tolták ki ezt a határidőt -, a szárazföldi Kínában pedig addig nem nyitnak ki újra a felsőoktatási intézmények, amíg teljesen meg nem fékezik a járvány terjedését. Az oktatási intézmények február elején zártak be Kínában a holdújév ünnepe miatt. (MTI)

Algériában is megjelent a koronavírus

A Reuters tudósítása szerint az algériai hatóságok is bejelentették, hogy megtalálták az első fertőzöttet az országban. Egy olasz férfiről van szó, aki február 17-én érkezett az országba, most karanténba helyezték az algériai egészségügyi miniszter elmondása szerint.

Itt a bejelentés: újabb országból érkezőket kezdenek szűrni a ferihegyi reptéren

Hatósági döntés értelmében a Budapest Airport a közvetlen járattal kínai és észak-olasz városokból érkezők mellett megkezdi a Szöulból érkező utasok testhőmérséklet mérését is a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - közölte kedd este a Budapest Airport.

Tovább a cikkhez

Újabb olasz halott, nem lesz határzár

Újabb egy ember halt meg az új típusú koronavírus-fertőzés miatt Észak-Olaszországban kedden, így tizenegyre emelkedett a járványban elhunytak száma - közölte Angelo Borrelli, az olasz polgári védelmi hatóság vezetője.

Kora este még „csak” 3 újabb halottról lehetett tudni, most viszont már 4-ről. A négy újabb halottat a leginkább érintett olasz régiókból, Lombardiából és Venetóból jelentették. A tájékoztatás szerint 80-as éveikben járó emberekről van szó. Lombardiában hárman haltak meg, Venetóban egy 76 éves nőről van szó, aki Trevisóban halt meg. 

A legfrissebb adatok szerint 322-re emelkedett a fertőzöttek száma. A hétfő esti jelentések még hét halálos áldozatról és 222 megbetegedettről szóltak.

Roberto Speranza olasz egészségügyi miniszter közölte: az Olaszországgal szomszédos államok nem zárják le határaikat.

"Megállapodtunk, hogy nyitva tartjuk a határokat, mert azok lezárása aránytalan és nem hatékony intézkedés lenne jelen pillanatban" - mondta Speranza újságíróknak, miután uniós egészségügyi miniszterekkel találkozott Rómában. A találkozón Ausztria, Franciaország, Svájc, Szlovénia,  Horvátország, Németország egészségügyi tárcavezetője vett részt. A miniszterek hozzátették, hogy a járvánnyal kapcsolatos minden információt folyamatosan megosztanak egymással.

A 322 olaszországi fertőzött többségét továbbra is az eddigi két gócponton, vagyis Lombardia és Veneto tartományban regisztrálták. A 11 halottból kilenc Lombardiában veszítette életét. A betegekből 29-t intenzív osztályon kezelnek, 137-en otthoni karanténban tartózkodnak. (MTI)

Romániában is találtak fertőzöttet

Romániában is megtalálták az első igazoltan koronavírussal megfertőzött embert, aki 3 héttel ezelőtt tért vissza Olaszországból - közölte orvosi forrásokra hivatkozva a Realitatea Plus tv-állomás a CNBC hírfolyama szerint.

Így áll most világszinten a koronavírus terjedése

Kedd estig már több mint 80 ezren fertőződtek meg a világon az új koronavírussal, és legalább 2700-an belehaltak a tüdőgyulladást okozó betegségbe, amely decemberben jelent meg a közép-kínai Hupej tartomány székhelyén, a 11 millió lakosú Vuhanban.

Tovább a cikkhez

Egy Bécsben élő magyar nő kórházba került

Egy Bécsben élő magyar nő kórházba került az osztrák fővárosban koronavírus gyanújával. Miháczi Beáta az M1 aktuális csatorna Híradója riporterének elmondta, hogy január vége óta folyamatosan járta Európát. Legutóbb Velencében volt, onnan vonattal utazott haza az osztrák fővárosba, azóta azonban nem érzi jól magát; belázasodott, ezért felhívta a koronavírussal kapcsolatos ügyeleti telefonszámot. Miután elmondta tüneteit, azonnal kórházba szállították. (MTI)

Újabb 3 olasz hunyt el a koronavírusban

Újabb három ember halt meg az új típusú koronavírus-fertőzés miatt Észak-Olaszországban kedden, így tízre emelkedett a betegségben elhunytak száma - közölte Angelo Borrelli, az olasz polgári védelmi hatóság vezetője.

A három újabb halottat a leginkább érintett olasz régióból, Lombardiából jelentették. A tájékoztatás szerint 80-as éveikben járó emberekről van szó.A legfrissebb adatok szerint 322-re emelkedett a fertőzöttek száma. A hétfő esti jelentések még hét halálos áldozatról és 222 megbetegedettről szóltak.

Roberto Speranza olasz egészségügyi miniszter közölte: az Olaszországgal szomszédos államok nem zárják le határaikat.

"Megállapodtunk, hogy nyitva tartjuk a határokat, mert azok lezárása aránytalan és nem hatékony intézkedés lenne jelen pillanatban" - mondta Speranza újságíróknak, miután uniós egészségügyi miniszterekkel találkozott Rómában. (MTI)

Már Amerikában is számolnak a koronavírus terjedésével

Az Egyesült Államokban is várható a koronavírus terjedése - jelentette ki Alex Azar amerikai egészségügyi miniszter kedden a szenátus egyik albizottsága előtt érvelve a kormányzat által kért 2,5 milliárd dollár megszavazása mellett.

Tovább a cikkhez

Lemondhatja a brazil elnök a magyarországi útját is a koronavírus miatt

Egy tekintélyes brazil újságíró azt posztolta ma, hogy tudomása szerint az elnöki hivatal azt tanácsolja Jair Bolsonaro brazil elnöknek, hogy mondja le a következő hetekben esedékes olaszországi és magyarországi útjait – írja a The Guardian.

Tovább a cikkhez

Aggódnak a német exportőrök az olasz koronavírus helyzet miatt

A német kereskedelmi és iparkamara (DIHK) arra figyelmeztetett kedden, hogy az elsősorban Olaszország északi részén megjelent járvány az ország ipari központját sújtja, és ez további bizonytalanságot szül a német exportálók körében. Közben a Fiat Chrysler azt közölte, hogy a koronavírus olaszországi megjelenése egyelőre nem befolyásolja a helyi járműgyártását.

Tovább a cikkhez

Barcelonában is van fertőzött ember

A spanyol hatóságok azonosítottak egy koronavírussal fertőzött beteget Barcelonában, ez az első eset Spanyolország európai kontinenshez tartozó részén - írta a La Vanguardia című spanyol lap kedden.

A katalóniai fertőzés a negyedik eset a Kanári-szigeteken és Mallorcán megfertőzött német, olasz és brit turista után. A barcelonai fertőzött egy nő, aki a katalán nagyvárosban lakik, és nemrégiben tért vissza Észak-Olaszországból. (MTI)

Svájcban is megjelent a vírus

Svájc megerősítette az első koronavírusos esetet - jelentette a Szövetségi Közegészségügyi Hivatal. További részleteket azonban egyelőre nem árultak el.

Már négyen meghaltak a Diamond Princess utasai közül

A Japán Egészségügyi Minisztérium megerősítette, hogy a Diamond Princess egyik 80 éves utasa a kórházban elhunyt a vírus következtében - számol be a CNN.

Vele együtt így négyen vannak, akik a hajón megbetegedett utasok közül meghaltak. A japán halálesetek közül összesen így már ötöt tarthatunk számon.

Spanyolországban is megjelent a koronavírus

Spanyolországban is megjelent a koronavírus, az első esetet Katalóniában regisztrálták - írja a Guardian.

Kiújulhat az olasz költségvetési vita az EU-val a koronavírus miatt

Az olasz költségvetés hiánya épphogy megfelel az EU elvárásainak, ha azonban a koronavírus letarolja Olaszország legfeljettebb régióját, Lombardiát, akkor az olasz kormány kérheti Brüsszelt, hogy adjon nagyobb mozgásteret a büdzsé tervezésénél.

Tovább a cikkhez

Koronavírus: egy magyar került karanténba, aki nem lázas, de nem érzi jól magát

Egy magyar kamionsofőr került karanténba.

Tovább a cikkhez

Az Európai Bizottság nem javasolja a munkatársainak, hogy Lombardiába utazzanak

Az Európai Bizottság azt tanácsolja a munkatársainak, hogy ne utazzanak Lombardiába, és az esetleges találkozókat telekonferenciákkal helyettesítsék - számol be a Reuters.

Arra is felhívja a figyelmet a Bizottság, hogy azok a munkatársak, akik a 11 érintet észak-olasz városban jártak, a következő két hétben maradjanak otthon.

Már Európában a koronavírus: mire számíthatunk?

A koronavírus 2-3%-os halálozási rátája lényegesen magasabb,mint a szezonális influenza 0,1%-os mutatója, ezért drasztikusabb intézkedésekkel lépnek fel ellene az országok. Úgy tűnik, ebben csak részsikereket értek el, hiszen a koronavírus elszabadult, és egyre több országban üti fel a fejét. A korlátozó intézkedések és az emberek magatartásának változása jelentős kínálati és keresleti sokkhatást váltanak ki, ami a világgazdaság lassulását okozza. A fő csatornák a keresleti oldalon a turizmus és vendéglátás, rendezvényszervezés lehetnek, a kínálati oldalon pedig a gyári leállások, illetve a glboális termelési láncok szétszakadása okoz veszteségeket a feldolgozóiparnak és a szállítmányozásnak - mondja vezető elemzőnk, Madár István.

Tovább a cikkhez

Tenerifén egy egész hotelt lezártak

Több száz vendég rekedt abban a hotelben Tenerifén, ahol egy odalátogató olasz orvosban kimutatták a koronavírust - írja a BBC.

A vendégeket arra kérték, hogy maradjanak a szobájukban, amíg le nem folytatják a szükséges teszteket.

Két ábra a koronavírus terjedésétől: Kínában javul a helyzet, de a világ félhet

Amíg Kínából valamelyest kedvezőbb adatok érkeznek a koronavírussal kapcsolatban, addig a világ más részein új gócpontok kezdenek kialakulni.

Tovább a cikkhez

Olaszországban tovább terjed a vírus

Olaszországban immár 283 regisztrált eset van, és már a dél-olaszországi Szicíliában is megjelent a betegség. Eddig összesen heten haltak meg, és van már egy gyógyult is.

Iránban 34 új esetet regisztráltak, az összes ismert megbetegedésszám így 95-re nőtt. Az elhunytak száma a perzsa országban jelenleg 15.

(CNN)

Ausztriában is megjelenhetett a betegség

Az ausztriai Tirol tartomány kormányzója bejelentette, hogy két embert is koronavírus gyanúval regisztráltak – írja a hvg.hu.

Günther Platter elmondta, az első tesztek pozitívak lettek, de további vizsgálatokra van szükség. Nagy a valószínűsége, hogy koronavírus-fertőzésről van szó. A kormány most olyan központokat állít fel, amelyekben gyorsteszteket végeznek majd a gyanús esetek diagnosztizálására.

A z ORF is arról számolt be, hogy egy 55 éves linzi férfi is a koronavírushoz hasonló tüneteket produkál. A férfi nem rég tért vissza Velencéből egy turistacsoport tagjaként, és a háziorvosi vizsgálat után azonnal elkülönítették. A csoport többi tagjától azt kérték, hogy ne érintkezzenek másokkal.

Frissítés:

Közben az osztrák hatóságok megerősítették, hogy a vizsgálatok igazolták a koronavírust mindkét esetnél- írja az Index. Így immár hivatalos, hogy Ausztriában is felütötte a fejét a járvány.  

A két beteg egyaránt 24 éves, és mindketten Lombardiában jártak nemrég. A fiatalokat az innsbrucki kórházban kezelik.

Horvátországban is megjelent a koronavírus

Horvátországban megjelent az új típusú koronavírus - közölte a kormány.

Tovább a cikkhez

A WHO szerint az országoknak fel kell készülnie a járványra

A WHO arra figyelmezteti az országokat, hogy készüljenek fel a koronavírus ellen harcra, mert a „járvány ott kopogtat az ajtókon” – írja a Reuters.  A WHO tisztviselői Rómában gyűltek össze, hogy megvitassák az olasz intézkedéseket, amelyeket kellően hatásosnak ítéltek.

Több kormánynak is van országos vészhelyzeti terve, de a WHO egyelőre nem tervez további a januárihoz hasonló nagy bejelentés tenni, amikor is elrendelték a nemzetközi vészhelyzetet.

A dél-koreai elnök szerint még a héten meg kell fékezni a vírus terjedését

A héten mindenképpen meg kell állítani az új koronavírus járványát Dél-Koreában, már nem elég, hogy esetleg "katasztrófa sújtotta övezetté" nyilvánítják a Szöultól 300 kilométerrel délkeletre lévő Tegú várost, ahol a fertőzés gyorsan terjedt az utóbbi napokban - jelentette ki Mun Dzse In dél-koreai elnök kedden a városban.

Az államfő egy lehetséges intézkedésre utalt, miután már "különleges egészségügyi ellátási övezetté" nyilvánították a Tegúhoz közeli Csöngto várost. Hozzátette, hogy "nagyon súlyos" a helyzet, gyorsan kell cselekedni, és a kormány minden pénzügyi segítséget megad ehhez.

Már mintegy 10 ország megtiltotta, hogy Dél-Koreából bárki külföldi beutazzon a területére, több másik pedig megszigorította a beutazást onnan annak hatására, hogy Dél-Koreában már több száz fertőzöttje van a járványnak. Az esetek többségét az ország negyedik legnagyobb városában, a Szöultól mintegy 300 kilométerre délkeletre fekvő, 2,5 millió lakosú Tegúban regisztrálták, egy keresztény gyülekezet tagjaihoz kapcsolódóan. Keddre 84 új esettel már 977-re nőtt a fertőzöttek száma az országban.

A COVID-19 vírustörzs már több mint 80 ezer embert megfertőzött szerte a világban, és mintegy 2700-an pedig meghaltak az általa okozott tüdőgyulladásban. A megbetegedések és halálozások túlnyomó többsége továbbra is a kínai Hupej tartományban történt.

Újabb két ember halt meg Iránban.

Két új halálesetről számolt be az iráni IRNA hírügynökség, a halottak száma így elérte a 14-et. Az iráni egészségügyi minisztérium eddig 61 megbetegedésről tud.

Eközben Irakban is 5-re nőtt a regisztrált megbetegedések száma.

Nőtt a regisztrált megbetegedések száma Olaszországban

Újabb 40 megbetegedést regisztráltak Észak-Olaszországban, így már 272 a megbetegedések száma az olasz hatóságok ismertetése szerint - írja a CNN. A halálesetek száma továbbra is 7 maradt. A megbetegedések régiónként így alakultak:

  • Lombardia: 206
  • Veneto: 38
  • Emilia-Romagna: 21
  • Piemont: 3
  • Bolzano, Trentino: 1
  • Róma: 3

A volt országos tiszti főorvos szerint Magyarországot is eléri majd a vírus

"Lehetnek már itthon is betegek, vírushordozók, csak még nem került kórházba olyan súlyos beteg, akinél azonosították volna a betegséget" - mondta el a hvg.hu-nak Falus Ferenc, egykori országos tiszti főorvos. Ahogy ő fogalmazott, lehetetlen meggátolni, hogy Magyarországot is elérje a vírus.

Hozzátette: ha azonosítanak egy beteget, az még önmagában nem baj. Aggódni akkor kell, ha nem lehet követni, hogy ki a fertőzés forrása, illetve ha egyszerre van beteg Kelet- és Nyugat-Magyarországon.

Zárt kapuk előtt játsszák a milánói Európa-liga meccset a járvány miatt

A koronavírus-járvány miatt csütörtökön zárt kapuk mögött rendezik meg a labdarúgó Európa-ligában az Internazionale-Ludogorec találkozót. A milánói klub közölte, hogy a lombardiai régió egészségügyi hatósága és a városi önkormányzat előírásaival összhangban, valamint az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA) egyetértésben döntöttek a zárt kapus rendezés mellett.

Az olasz csapat vasárnapi, a Sampdoria elleni bajnoki találkozóját a járvány miatt elhalasztották, és nagy valószínűséggel üresek lesznek a lelátók az első hely szempontjából kulcsfontosságú Juventus-Internazionale rangadón is, vasárnap.

A legfrissebb adatok 229 olaszországi fertőzöttről szólnak, akik közül már heten veszítették életüket. A járvány gócpontja az északnyugat-olaszországi Lombardia tartomány.

Meghalt a Diamond Princess negyedik utasa

Négyre nőtt a halálesetek száma a koronavírus-fertőzés miatt korábban Jokohama partjainál vesztegzár alá vett hajó utasai közt, de nem biztos, hogy az újabb elhalálozást a vírus okozta - jelentették kedden japán sajtóorgánumok.

A Jomiuri Simbun című japán napilap magukat megnevezni nem kívánó kormányzati forrásokra hivatkozva hozzáteszi, egyelőre nem tudják, a 80 év fölötti férfi fertőzött volt-e, sem azt, hogy a vírus okozta-e a halálát. A Diamond Princess óceánjárót február 5-én vesztegzár alá vonták Jokohamánál. Ezt február 19-én feloldották, és az emberek többsége február 22-éig elhagyta a hajót, de a személyzet jelentős része ott maradt.

Conte: rendkívül erős hatása lesz a koronavírusnak az olasz gazdaságra

Vélhetően rendkívül erős hatása lesz a koronavírus-járványnak az olasz gazdaságra, de nem lehet előre látni, hogy mennyire lesznek súlyosak a következmények - mondta hétfő este újságíróknak Rómában Giuseppe Conte olasz miniszterelnök. Kifejtette: e pillanatban még nem lehet megjósolni, milyen negatív hatással lesz a gazdaságra a járvány, hiszen még nem ismerni a vírus terjedése elleni intézkedések hatékonyságát. "Nem látjuk előre, milyen irányban terjed a kór" - fűzte hozzá.

Tovább a cikkhez

Súlyos a helyzet Dél-Koreában

A dél-koreai a haderő soraiban 13 koronavírusos beteget diagnosztizáltak - jelezte  Dzsong Kjong Du egy sajtótájékoztatón. A tárcavezető szerint Dél-Koreában súlyos a helyzet. Az országban egyébként keddre virradóra újabb 60 megbetegedést jelentettek, s ezzel 893-ra nőtt a koronavírusos tüdőgyulladással ápoltak száma.

Donald Trump 2,5 milliárd dollárt kér a koronavírus elleni harcra

Donald Trump amerikai elnök 2,5 milliárd dollárt kért a kongresszustól a koronavírus elleni harcra - jelentette be hétfőn este a Fehér Ház.   Közleményében Rachel Semmel, a Fehér Ház gazdálkodási és költségvetési hivatalának szóvivőnője közölte, hogy az összegből egymilliárd dollárt fordítanak a vírus elleni vakcina kifejlesztésére, a további összeget pedig műszerek és egyéb orvosi berendezések vásárlására költik.

Tovább a cikkhez

Friss kínai adatok

Nagyrészt az új típusú koronavírus-járvány kiindulópontjának számító, közép-kínai Vuhan városra korlátozódott a vírus terjedése a kínai egészségügyi hatóságok kedden közölt adatai szerint.

A kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság hétfő éjfélig 508 új fertőzöttről számolt be, közülük 464-et jelentettek Vuhanból, és mindössze kilencet a városnak helyet adó Hupej tartományon kívülről. A fertőzöttek száma ezzel Kínában 77 658-re emelkedett. Hétfő éjfélig további 71 ember veszítette életét a vírus okozta betegség következtében, a járvány ezzel immár 2663 életet követelt az ország szárazföldi részén.

A jelenleg kezelés alatt álló fertőzöttek száma Kína-szerte 48 ezer alá csökkent, közülük 9126 páciens állapota súlyos. További 2824 fertőzésgyanús esetet tartanak számon az országban.

Miközben a járvány Kínában egyre csillapodik, Dél-Koreában a helyzet napról-napra súlyosbodik. Bár Kína nem vezetett be általános utazási korlátozásokat a járvány által érintett országokra, egyes régiókban helyi óvintézkedéseket léptettek életbe. Az Észak-Koreával szomszédos, észak-kínai Csilin tartományban található Jenpien Koreai Autonóm Prefektúra szigorította a repülőtéri ellenőrzéseket, és külön utasfelvételi szolgáltatást vezetett be a Dél-Koreából érkező utasok számára. A területen működő utazási irodák továbbá nem fogadnak dél-koreai csoportokat. A kelet-kínai Santung tartományban található Csingtao város vezetése pedig hétfőn szintén bejelentette, hogy korlátozni fogja a külföldi utazók belépését.

Címlapkép: Getty Images

Koronavírus: megbénultak egyes olasz tartományok

Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban - jelentette be ma a Külgazdasági és Külügyminisztérium. Készléti állapotot vezetett be Horvátország és Szlovénia is, a Goldman Sachs pedig csökkentette az USA növekedésére vonatkozó előrejelzését a járvány miatt. Olaszországban több helyen is megbénult az élet.

Tovább a cikkhez
Milliárdokkal száll be Dubaj a német ingatlanpiacra
koronavirus covid-19
kísérleti laboratórium koronavírus járvány orvos
párizs_getty_stock
getty, isztambul, híd, boszporusz, törökország,
lélegeztetőgép, kórház beteg
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Junior portfoliókezelő

Junior portfoliókezelő
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
2020. június 9.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Milliárdokkal száll be Dubaj a német ingatlanpiacra