Előfizetői tartalom

Koronavírus: újabb szomszédos országban találtak fertőzöttet

Portfolio
|
MTI
Ausztriában, Horvátországban, Svájcban és immár Romániában is megjelent a koronavírus, mindegyik eset az olaszországi Lombardiához köthető. Olaszországban a mai 4 újabb esettel immár 11-re emelkedett a koronavírusban elhunytak száma. Közben Bécsben a fertőzés gyanújával kórházba került egy magyar nő. Tenerifén egy hotelben ütötte fel fejét a vírus, több száz embert vontak karantén alá, többek között magyarokat is. A WHO figyelmeztetést adott ki az országoknak, hogy készüljenek fel a járvány megfékezésére. Kedd estig egyébként már több mint 80 ezren fertőződtek meg a világon, és legalább 2700-an belehaltak a tüdőgyulladást okozó betegségbe.

2020. február 25. 21:20 Megosztás Olaszország déli részén is találtak fertőzöttet Eddig arról volt szó, hogy két észak-olasz régióban vannak fertőzöttek, de ma az is kiderült, hogy olaszország déli részén, a szicíliai Palermóban is megjelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés