Előfizetői tartalom

Vásárolnak a magyarok a koronavírus miatt, de semmi okunk a pánikra

Portfolio
A magyarok elkezdtek vásárolni a koronavírus európai terjedése miatt, habár hazánkban még nincs fertőzött. A szakértők szerint semmi okunk a pánikra, a hazai áruházak ki fogják tudni elégíteni a keresletet a következő időszakban is. A kereslet ráadásul egyes időszakokban sokkal nagyobb, mint amit most lehet érzékelni, és akkor sincsenek ellátási gondok.

„Mint ahogy más szupermarketekhez, úgy hozzánk is több megrendelés érkezett be ma reggel, mint amire számítottunk. Kérjük légy türelmes, ha kicsit késik a bevásárlásod, de ígérjük, megkapod.” – írta Facebook-oldalán a Kifli.hu. Az elmúlt napokban valóban megnövekedett a kereslet az élelmiszerek iránt, habár a kiskereskedelmi láncok elzárkóztak attól, hogy tájékoztatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés