Előfizetői tartalom

Koronavírus: fontos figyelmeztetést adott ki a kormány

Portfolio
A kormány kiemelten kezeli a koronavírus-járványt, az Operatív Törzs folyamatosan működik. "Magyarországon továbbra sem tudunk koronavírusos betegről, de sajnos nem zárható ki, hogy ide is megérkezik a vírus, hiszen Magyarországhoz egyre közelebbi országokban megjelent a vírus: a gócpont Észak-Olaszországban van. A járvány megelőzéséhez mindenki együttműködésére és felelősségvállalására szükség van" – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A KTK kiemelten felhívja a magyar állampolgárok figyelmét a következőkre: A legfontosabb, hogy ne utazzanak fertőzött területekre. Ha mégis megteszi ezt valaki, akkor regisztrálja magát a Konzuli Szolgálatnál, hogy tudjunk róla és el tudjuk érni, ha baj van. Ha valaki fertőzött területről érkezik haza, lehetőleg ne menjen közösségbe és figyelje saját magát. Ha valaki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés