Előfizetői tartalom

Koronavírus: romlik a helyzet Olaszországban, Németországban és Ausztriában is

MTI
|
Portfolio
Közel egy hónappal ezelőtti szintre mérséklődött az új típusú koronavírus-járvány miatti napi halálozások száma Kínában a csütörtökön közölt adatok szerint. Eközben a világ más részein gyorsan terjed a betegség. Romániában, Dániában és Észtországban is megjelent a kór, az Egyesült Államokban pedig ismeretlen eredetű fertőzésre bukkantak. Az olasz és dél-koreai esetek száma kifejezetten gyorsan emelkedik, este pedig Németországból és Ausztriából érkeztek negatív hírek.

2020. február 27. 21:49 Megosztás 33 új megbetegedés Kaliforniában Kaliforniában 33 új megbetegedést diagnosztizáltak - jelentette be csütörtökön Gavin Newsom, az állam kormányzója. Közölte, hogy egyelőre nincs elégséges raktárkészlet a tesztek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés