Előfizetői tartalom

Koronavírus: három zónára osztották Olaszországot

Portfolio
|
MTI
Már több mint 40 ezren felgyógyultak Kínában a koronavírus okozta fertőző betegségből a kínai egészségügyi hatóság beszámolója szerint, szombaton 2623 ember hagyhatta el gyógyultan a kórházakat. Ugyanakkor szombat éjfélig valamivel több, mint 85 ezer ember fertőződött meg koronavírustól szerte a világban. Olaszországban is egyre rosszabb a helyzet, a kormány három zónára osztotta fel az országot, a koronavírus-fertőzés elterjedésétől függően. Magyarországon ugyanakkor a legfrissebb, vasárnap délutáni tájékoztatás szerint, továbbra sincs koronavírussal fertőzött beteg.

2020. március 01. 20:20 Megosztás Lépett az olasz kormány Országos szintű kormányrendelet váltja fel az eddigi helyi óvintézkedéseket az olasz kormány vasárnap esti bejelentése szerint, ennek alapján három zónára osztották fel Olaszországot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés