Előfizetői tartalom

Még mindig nagy sláger a használtautó-import

MTI
Februárban csaknem 11 100, az év első két hónapjában pedig közel 21 200 új személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, 10 százalékkal többet a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének (MGE) várakozásánál. Az MGE idén stagnáló autópiacra számít, vagyis arra, hogy 155 ezer új személygépkocsit helyeznek  forgalomba, ami csaknem megegyezik a tavaly regisztrált új autók számával.

Februárban 1788 új kishaszonjármű került forgalomba, az év első két hónapjában 3566 - közölte az MGE a DataHouse Kft. adatai alapján. Az egyesület ebben az évben 26 ezer új kishaszonjármű forgalomba helyezésére számít. A szervezet felhívta a figyelmet arra, hogy a használt autók behozatala továbbra is emelkedik, februárban több mint 13 ezer használt személygépkocsi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés