Előfizetői tartalom

Mekkora lyukat ütött eddig a koronavírus a gazdaságon? Jönnek az első konkrét adatok!

Portfolio
A héten megjelennek az első adatok arról, mekkora hatással lehetett eddig a világgazdaságra a koronavírus. A csapás végleges méretét persze továbbra is nehéz lesz becsülni egészen addig, amíg nem látjuk azt, hogy megállna a járvány terjedése. Éppen ezért a befektetők a következő napokban is a vírussal kapcsolatos friss hírekre hegyezhetik elsősorban a fülüket.

Hetek óta a koronavírus van a befektetői hangulat középpontjában, de a piaci félelem a múlt hétre volt elsősorban jellemző. Miközben a befektetők azt látják, hogy a járvány folyamatosan jelenik meg és terjed újabb és újabb országokban, senki nem tudja hol lesz ennek a folyamatnak a vége, illetve mekkora csapást jelent majd a gazdaságra nézve. A héten rögtön fontos adatokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés