Előfizetői tartalom

Koronavírus: Németországra, Franciaországra és Spanyolországra kell figyelnünk

Portfolio
Három Kínán kívüli fertőzési gócban (Dél-Korea, Olaszország, Irán) továbbra is terjed a koronavírus, azonban eddig újabb olyan helyekre, ahol tömegesen betegednének meg az emberek és magas továbbfertőzési esélyek alakultak volna ki, mindezidáig nem bukkantak a hatóságok. Ugyanakkor érdemes figyelemmel követni három európai országot, ahol az elmúlt napokban emelkedő pályára került a megbetegedések száma.

Dél-Korában már 5000 feletti koronavírusos megbetegedést regisztráltak (tegnap még 4500 fő alatt volt a számuk), de Olaszországban is dinamikusan nő az esetek száma. A harmadik Kínán kívüli gócpontban, Iránban is egyre több, 1500 fő feletti COVID-19-cel fertőzött betegről számoltak be a friss adatok alapján. Iránban valójában sokkal több lehet a megbetegedés, de vagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés