Előfizetői tartalom

Megszólalt a tisztifőorvos a Budapesten járt koronavírusos lányokról

Portfolio
Négy diáklány járt Budapesten, akik közül háromnál később koronavírust diagnosztizáltak másik országokban. Müller Cecília tisztifőorvos közölte, hogy felderítik a kontaktszemélyeiket, és azt is, hol jártak a fővárosban. A lányok a Széchenyi fürdőben is jártak, ahol azonban a klór tönkretehette a koronavírust, ettől függetlenül elrendelték a rendkívüli fertőtlenítő nagytakarítást a fürdőben, ami lezajlott.

Müller Cecília, országos tisztifőorvos sajtótájékoztatón közölte, hogy egyre több kontaktszemélyt kutatnak fel a járványügyi szakemberek Magyarországon, ez történt tegnap is, amikor azt az üzenetet kapták, hogy két külföldi diáklányt a Magyarországról történt távozást követően új koronavírussal diagnosztizálták Csehországban. Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 03....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés