Előfizetői tartalom

Koronavírus: grafikonokon a járvány terjedése

Portfolio
Miközben Kínában (különösen a Hupejen kívüli térségben) szinte teljesen megállt a járvány terjedése, addig a világban nem enyhül a helyzet. Tegnap 2160 új megbetegedést regisztráltak Kínán kívül, és 57 halálos áldozata volt a kórnak. Így összességében már közel 15 ezen fertőzöttről és 272 elhunytról tudnak a hatóságok.

Bár a tegnapi 2160 új megbetegedés elmarad az egy nappal korábbitól (2410), de a trend továbbra is gyorsuló ütemű terjedést jelez. Az elmúlt két napban Argentína, Chile, Jordánia, Ausztrália, a Feröer-szigetek, Gibraltár, Lichtenstein, Lengyelország, Tunézia és Magyarország iratkozott fel a megbetegedést regisztráló területek listájára. Ma Szlovéniában találtak vírushordozókat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés